Attraktiv lys lejlighed, med egen terrasse

  • Attraktiv beliggenhed midt på Østerbro
  • Stort køkkenalrum i åben forbindelse med stue
  • Adgang til egen lille terrasse
  • 2 værelses – (vi har mulighed for at lave et værelse mere)

Stor, flot og lys lejlighed udlejes!

Fra opgangen går man direkte ind i lejlighedens hjerte, nemlig det store åbne og lyse køkkenalrum. Lejligheden har 80 m2, hvor de fleste kvadratmeter er givet til køkkenalrummet og derfor har lejer en helt fantastisk mulighed for både at lave hyggekrog med sofaarrangement, derudover spiseplads, skrivebord som kontor m.m.. Stuen har også egen udgang til terrasse, som gør det nemmere at holde sommermånederne ud, da man kan skabe god gennemtræk og nyde solen og vejret ordentligt.

Køkkenet har køle/-fryseskab, ovn, induktionskogeplade, emhætte ydermere er der god skabsplads, flotte lyse elementer og flot nyere bordplade samt vindue med udkig til hyggeligt gårdmiljø.

Udover stort lyst køkkenalrum er der indgang til eget soveværelse med plads til seng, klædeskab og hertil fransk altan.

Er du træt af københavnertoilet? Helt forståeligt, det får du i hvert fald ikke her, lejligheden har nemlig stort flot flisebadeværelse, med egen vaskesøjle og separat bruseniche, igen flotte lyseelementer.

Lejligheden er desværre ikke delevenlig, men er dog til gengæld helt ideel for kæresteparret, eller en lejer som ønsker at nyde lejligheden alene.

Til lejligheden er der et godt gårdmiljø, med bordebænke, lukket gård for uvedkommende, som samtidigt skaber et trygt miljø.

En lejlighed der uden tvivl skal ses!
Eftertragtet beliggenhed tæt på caféliv, handlemuligheder, cykelafstand til indre by m.m.

København Ø

80 m2
(privat)

Privat

2

13.600 kr.
(pris/leje)

850 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.