Attraktiv lys lejlighed, med egen terrasse

  • Attraktiv beliggenhed midt på Østerbro
  • Stort køkkenalrum i åben forbindelse med stue
  • Adgang til egen lille terrasse
  • 3 værelses lejlighed

Flot og lys lejlighed med 3 værelser udlejes! Indflytningsklar marts 2020.

Fra opgangen går man direkte ind i lejlighedens hjerte, nemlig det store åbne og lyse køkkenalrum. Lejligheden har 77 m2, hvor de fleste kvadratmeter er givet til køkkenalrummet og derfor har lejer en helt fantastisk mulighed for både at lave hyggekrog med sofaarrangement, derudover spiseplads, skrivebord som kontor m.m..

Stuen har også egen udgang til terrasse, som gør det nemmere at holde sommermånederne ud, da man kan åbne helt op og nyde solen.

Køkkenet har køle/-fryseskab, ovn, induktionskogeplade, emhætte ydermere er der god skabsplads, flotte lyse elementer og flot ny bordplade samt vindue med udkig til hyggeligt gårdmiljø.

Udover stort lyst køkkenalrum er der indgang til eget soveværelse med plads til seng, klædeskab og hertil fransk altan. Et værelse mere optimalt som børneværelse/kontor.

Er du træt af københavnertoilet? Helt forståeligt, det får du i hvert fald ikke her, lejligheden har nemlig stort flot flisebadeværelse, med egen vaskesøjle og separat bruseniche.

Lejligheden er desværre ikke delevenlig, men er dog til gengæld helt ideel for kæresteparret, eller en lejer som ønsker at nyde lejligheden alene.

Til lejligheden er der privat og trygt gårdmiljø, med bordebænke, sandkasse m.m.

En lejlighed der uden tvivl skal ses!
Eftertragtet beliggenhed tæt på caféliv, handlemuligheder, cykelafstand til indre by m.m.

København Ø

77 m2
(privat)

Privat

3

13.400 kr.
(pris/leje)

850 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.