Attraktiv portefølje af 7 erhvervslejligheder udbydes til salg!

  • Attraktivt startafkast
  • Pris pr. m2 kun 10.339.-
  • Næsten fuldt udlejet, med god udlejningshistorik og stort lejepotentiale
  • Gode transport- og tilkørselsmuligheder
  • Central beliggenhed i Valby med grænsen op til Frederiksberg
  • Udviklingsmuligheder

Syv erhvervslejligheder med et samlet areal på 2.540 m2 sælges i den centrale del af Valby. Erhvervslejlighederne er beliggende på Sdr. Fasanvej og Valby Langgade og er i varierende størrelser, hvoraf det mindste lejemål er på 115 m2 og det største på 633 m2.

Erhvervslejlighederne er beliggende få meter fra Valbys forretninger og restauranter på Valby Langgade, shopping centret ”Spinderiet” og ikke mindst Valby station. Med 45.500 indbyggere i bare Valby, og med Frederiksberg som nabo med 105.000 indbyggere, er der stor mangfoldighed mellem unge, voksne, seniorer, selvstændige og arbejdende m.m.

På trods af den gode placering udbydes erhvervsejerlejlighederne til et attraktivt afkast på 5,25 %. Erhvervslejlighederne er udlejet til loyale lejere og det er vores vurdering, at der er lejereserve i nogle af ejerlejlighederne. Et enkelt af lejemålene er pr. 1.1.2019 gået i tomgang.

Lejemålene er udlejet til bl.a. en blanding af større og mindre lægeklinikker/lægefælleskaber, samt Bokseinstituttet og Dagtilbuddet på Søndre Fasanvej.

Det ledige lejemål er på 222 m2 udgør 8,7 % af porteføljen og har tidligere været anvendt som klinikfællesskab for speciallæger.

Erhvervslejlighederne sælges som en samlet portefølje og udbydes til en pris på kr. 10.339 pr. m².

Ønsker du en spændende portefølje med et godt startafkast og udviklingsmuligheder på sigt, er denne portefølje en spændende mulighed.

For mere information er I velkommen til at kontakte os.

Valby

2.540 m2
(erhverv)

Investeringsejendom

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.