Dejligt rækkehus på 76 m2 med god planløsning

  • To haver
  • Stort sove-/børneværelse
  • Tæt på skole, indkøbsfaciliteter m.m.

Rækkehuset har to haver og to indgange.

Den ene indgang er igennem byggerset med god plads til overtøj, vasketøj. Derudover mulighed for etablering af vaskemaskine samt tørretumbler.

Fra bryggerset adgang til stort rummeligt køkken, med god skabsplads med vinduesparti mod forhaven. Køkkenet indeholder komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle-/fryseskab. Derudover plads til mindre spisebord.

Fra køkkenet træder du ind i fordelingsentréen, som ligeledes har den anden indgang fra forhaven, hvis man ikke ønsker at gå ind via bryggerset. Fordelingsentréen har adgang til husets øvrige rum, heriblandt badeværelse. Rummeligt flisebadeværelse med bl.a. badekar.

Ellers adgang til husets sove-/børneværelse som har en rigtig god størrelse, der er masser af plads til stor seng, skrivebord, klædeskab m.m. eller til børneværelset sammenlagt med legerum. Værelset har vinduesparti mod rækkehusets baghave.

Til sidst er der adgang fra entréen til en stor stue. Stuen er meget lys og indbydende med store vinduer mod baghaven og udgang til terrassen/haven. Indretning af stuen er nem, da den byder på masser af plads til sofaarrangement, spisebord, hyggekrog m.m.

Dejlig sydvestvendt have med plads til havemøbler på terrassen, hvor man kan nyde de varme sommerdage.

Lejemålet har privat parkeringsplads lige ved huset, tæt på både skole og indkøbsfaciliteter samt offentligt transport.

Lejemålet er snart klar til indflytning.

Skriv endelig hvis lejemålet har interesse.

Mørkøv

76 m2
(privat)

Bolig

2

8.150 kr.
(pris/leje)

600 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.