Unik liebhaverlejlighed fordelt over 236 m2.

  • Liebhaverlejlighed
  • Flot, grønt og lyst område
  • Højt til loftet og rød tråd i flotte materialer
  • 800 meters afstand til vandet

Til orientering er billederne taget fra vores andet lejemål, men det er samme planløsning og indretning – Plantegningen er korrekt.

Denne lejlighed er særdeles flot og kan kun overraske den potentielle lejer.

Førstehåndsindtrykket generelt for ejendommen er, at den fremstår utroligt flot og omgivelserne er smukke. Ejendommene danner sammen en hestesko, og i midten er både private terrasser og et fælles grønt areal til beboerne, hvor børnene kan lege og man kan hilse på sine naboer, og dermed skabe et godt fællesskab beboerne imellem.

Lejligheden byder på en lang og flot fordelingsentre, hvor der er meget højt til loftet med flotte hvide bjælker. Flot badeværelse med separat bruseniche, god skabsplads. To store gode værelser med godt vinduesparti. Værelserne kan udnyttes som enten børneværelser, soveværelse, kontor osv.

For enden af entréen er det store åbne og lyse køkkenalrum, med terrassedør til egen privat have.

Køkkenalrummet er optimalt udnyttet og lys stue med masser af plads til sofa & spisebord. Køkkenet indeholder køkkenø med god skabsplads, komfur, induktionskogeplade, køle-/fryseskab, emhætte, opvaskemaskine.
Fra entre / køkkenalrum er der en trappe ned til et stort rum, som er et slags fordelingsrum til bl.a. bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads, derudover endnu et badeværelse med separat bruseniche. Til sidst i rummet er der gemt et ”walk-in-closet”, hvor der også er plads til en seng, som kan oveni anvendes som soveværelse.

Placeringen af lejligheden er udover de smukke omgivelser også tæt på vandet med ca. 800 meters afstand, derudover tilbyder byen Børkop diverse spise- og indkøbsmuligheder.

Lejligheden fremlejes i maks. 2 år.

Forventet indflytningsklar 15. juli
Nuværende lejer bor fortsat i lejemålet og flytter ud medio juni, hvorfor en eventuelt fremvisning skal tilrettelægges efter.

Kun seriøse henvendelser.

Børkop, Vejle

236 m2
(privat)

Privat

4

2

12.150 kr.
(pris/leje)

1.750 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.