Mange muligheder i en “2 værelses”!

  • Et lejemål bestemt et kig værd
  • Flot, lys og charmerende ejendom i naturskønne omgivelser
  • Lejemål med stort potentiale – læs tekst

Flottere ejendom skal du lede længe efter! Flot, lys og charmerende hvid ejendom i flot stand.

Lejemålet er, som lejer modtager den ca. 80m2 – DOG er værelserne/depotrummene ovenpå, som er svarende ca. 16 m2 ikke godkendt til beboelse, derfor er det “kun” en 2 værelses lejlighed og “kun” registrerede som 62 m2.

Om lejligheden:
Fra lille entré direkte ind i stort køkkenalrum, hvor køkkenet er gemt væk i hjørnet. Køkkenet indeholder køle-/fryseskab, ovn, emhætte og har god skabsplads. I køkkenalrummet er der plads til både skrivebord, spiseplads og sofaarrangement, et rigtig dejligt rum hvor der er plads til alle. Ydermere er der altan i stuen, med udsigt over sø samt det flotte grønne areal udenfor. Fra entréen er der ligeledes indgang til et godt værelse, ideelt til sove- eller børneværelse. Og toilet på samme etage, med separat bruseniche.
Men her stopper lejemålet ikke, ovenpå er der nemlig to depotrum (nævnt tidligere, IKKE godkendt til beboelse), de depotrum kan udnyttes til soveværelse/kontor eller legerum.
Mellem de to værelser ovenpå, er der et klædeskab.

Lejligheden er “delevenlig” mellem fx studievenner eller optimal til kæresteparret, som ønsker at udnytte værelserne ovenpå til kommende børneværelse, eller plads til sovende gæster.

Lejligheden er hyggelig med mørke bjælker i bl.a. stuen, har en suveræn udsigt og ellers god beliggenhed med under 1,5 km til nærmeste handlemulighed.

* Der skal betales 3 mdrs. depositum, 1 mdrs. forudbetalt leje.

Haderslev

64 m2
(privat)

2

5300 kr.
(pris/leje)

900 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.