99 m2 med smuk udsigt over Haderslev Dam

  • Ideel lejemål mellem venner eller kæresteparret
  • Dejlige og smukke omgivelser
  • Under 300 meter til nærmeste handlemulighed

Stor, god og lys lejlighed fordelt på 3 værelser – den gode planløsning gør den ideel for en bred målgruppe.
Fælles have for beoerne, gode parkeringsmuligheder tæt på ejendommen – et lejemål der bestemt er et kig værd!

Fra opgangen træder du ind i en lang fordelingsentr, med plads til knager og skohylder på væggene. Fra første dør på højre hånd træder du ind i et godt køkken med god skabsplads som indeholder komfur, emhætte og køle-/fryseskab.

Tilbage til entréen, på venstre hånd er der et godt stort værelse, med plads til stor seng, klædeskab og hvad der ellers hører til – ideelt som soveværelse/børneværelse/kontor. Mindre toilet på venstre hånd, dog egen bruseniche. Ligeud fra gangen træder du ind i endnu et godt og rummeligt værelse med udsigt til Haderslev Dam og lystbådshavnen, igen ideelt til enten soveværelse/børneværelse/kontor.

Til sidst er stort åben stue, ligeledes udsigt til Haderslev Dam og Haderslev By. God plads til sofaarrangement, spiseplads, legehjørne for den lille.

Lejligheden er på nuværende tidspunkt ikke indflytningsklar, hvilket potentielle lejere skal vide når du får en rundtur i lejemålet.
DOG vil lejemålet blive malet, ordnet gulve etc., så det er flot ved indflytning. I den forbindelse er indflytningsdatoen heller ikke fastlagt, hvilket vi lader den rette lejer(e) om at “bestemme”.

.

Haderslev

99 m2
(privat)

Bolig

3

7100 kr.
(pris/leje)

700 kr.
(aconto)

Nej

Interesseret?

Kontakt os på tlf. 46 30 00 20 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.